Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

PETHAINW

An auto pou noiwthw mesa mou legetai thanatos tote einai polu epwdunos!
Den mporw na adeksw allo oute mia mera,noiwthw oti o xronos mou exei teleiwsei,den mporw na anapneusw apo to baros pou noiwthw mesa mou.
Blwpw ti zwi na pernaei apo mprosta mou,alla mono ws theatis,kapote sumeteixa,twra pia omws oxi!
Thelw ti zwi mou piswwwwww! Thelw na ksipnaw opws palia analafros, na mi skeftomai auto pou mou sumbainei, na eimai ksegniastos opws armozei stin ilikia mou! ponaw pou den mporw na zisw opws thelw me sxeseis na kanw sex na oneireuomai to aurio xwris kati na me travaei pisw...

7 σχόλια:

Aviator είπε...

Έλα... καλησπέρα! Μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα... αν γεμίζεις το μυαλό σου μόνο με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να χαρείς ούτε το κάθε λεπτό.. βγες λίγο έξω να πάρεις αέρα τώρα που έχει και καλό καιρό... κάνε κάτι που θα σε διασκεδάσει!

Hfaistiwnas είπε...

Συμφωνώ με aviator, σκέψου θετικά και βρες πράγματα - χόμπι να γεμίσουν το χρόνο σου.. :) φιλιά...

Aviator είπε...

Τα hobby δεν μετρούν τόσο όσο η δύναμη της θετικής σκέψης. Προσπάθησε να δεις τη ζωή σου απο διαφορετική οπτική. Δεν έχει κανείς λόγο να σε ενοχλήσει. Βγες, κάνε βόλτες, γνώρισε νέο κόσμο, κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία. Επίσης σου προτείνω να διαβάσεις το blog http://lifewithiv.wordpress.com

Καλά να περνάς. Φιλιά!!

Alexandros είπε...

Σίγουρα ότι και να σου πούμε όλοι εμείς που είμαστε έξω απο αυτό που περνάς, για εσένα ίσως να είναι απλά μυθιστορήματα.¨Σίγουρα αυτό που έχεις να μην είναι καθαρή επιλογή σου, όμως σίγουρα είναι επιλογή σου το να ζήσεις και πρέπει να ζήσεις. Ο κάθε άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο έχει μια αποστολή.Και εσύ λοιπόν έχεις.Ψάξε να την βρείς και είμαι σίγουρος οτι θα νιώθεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου. Μην μιζεριάζεις με αυτό που σου έχει συνβεί.Βρες τρόπους να ''εκμεταλευτεις'' αυτή την κατάσταση που περνάς και όχι να μοιρολατρείς!Ο πρώτος που θα βγεί κερδισμένος απο αυτό να ξέρεις οτι θα είσαι εσύ!!!Να περνάς καλά!!!

hivlife είπε...

sas eyxaristw olous gia ta minimata sas! einai to mono pou tha mporousa na pw!

gstp είπε...

Γειά σου,

είμαι η Μαρία Παπαγιαννίδου -Σεν Πιερ, πρώην ασθενής του AIDS. Εγραψα ένα βιβλίο, το "Αντίο AIDS!", για το πώς παίρνεις τη ζωή σου πίσω. Γράφω ήδη όλα τα σχετικά στην ιστοσελίδα μου
HIVwave.gr.

Γιατί δεν έρχεσαι στην εκδήλωσή μας την Τρίτη 7 Απριλίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24);

Θα μιλήσουν ο καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις Dr. Andrew Maniotis, ο ανταποκριτής μας στην Ουάσινγκτον Λάμπρος Παπαντωνίου, η εκδότρια του βιβλίου στα αγγλικά με τίτλο "Goodbye AIDS! Did it ever exist?" Janine Roberts, και εγώ.

Άννα είπε...

Καλημέρα!

Διάβασα το blog σου και φαίνεται πολύ έντονα ότι έχεις κατάθλιψη.. :-(

Εξακολουθείς να παίρνεις αντικαταθλιπτικά; Επισκέπτεσαι κάποιον/α ειδικό; Αν όχι, βρες κάποιον/α που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Θα σε βοηθήσει!

Η ζωή είναι πολύ μικρή και τη ζούμε μόνο μία φορά! Ζήσε την όσο καλύτερα μπορείς! Τι θέλεις; Να γεράσεις και να λες ότι δεν έζησες επειδή φοβόσουν να ζήσεις;

Βγες! Διασκέδασε! Δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας!

Και επιπλέον, αυτή η ασθένεια αντιμετωπίζεται σήμερα! Μπορείς να έχεις την ίδια ποιότητα ζωής που θα είχες ακόμα και αν δεν είχες κολλήσει! Απλά θα παίρνεις φάρμακα! Και; Τόσοι άνθρωποι παίρνουν ο καθένας για διαφορετικό λόγο!

Δεν είναι ο hiv που σε στιγματίζει! Εσύ στιγματίζεις τον εαυτό σου με το να τον βάζεις στο περιθώριο!